کارآموزی رله

دسته بندي : گزارش کارآموزی » نمونه گزارش کارآموزی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 65 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏مقدمه واصول کار رله ها
‏درباره محصولات:
‏شرکت با بهره گیری از کارشناسان زبده و نیروهای متخصص، طیف وسیعی از محصولات و قطعات را در زمینه های زیر طراحی و تولید می کند.
‏طراحی و تولید انواع کنترلرهای الکترونیکی خودرویی از جمله کنترلر قفل مرکزی، کنترلر دمای آب رادیاتور و کنترلر شیشه بالابر
‏طراحی و تولید انواع رله های تایمری خودرویی از جمله رله اتوماتیک راهنما و فلاشر، تایمر برف پاک کن، تایمر گرمکن شیشه عقب، رله دوبل سیستم انژکتوری، رله تشخیص خطای ترمز ABS‏، رله هشدار دهنده پشت آمپر، رله آینه تاشو، رله صندوق پران و ساعت دیجیتالی
‏طراحی و تولید انواع بردهای سیستم تهویه خودرو از جمله ترموستات الکترونیکی، ماژول درایور فن، گیربکس الکترونیکی
‏طراحی و تولید کنترلرهای الکترونیکی غیر خودرویی ازجمله ترموستات الکترونیکی یخچال و فریزر، برد کنترلر جاروبرقی
‏قطعات CNG‏ شامل سیلندرها و شیر سیلندر
‏شایان ذکر است قطعات خودرویی این شرکت در خودروهای پژو405، پارس، سمند، روآ، وانت پیکان، پراید، سپند و نیسان جونیور مورد استفاده قرار می گیرند.
‏ 
‏رله در الکترونیک و الکترونیک خودرو
‏رله " چیست ؟ رله رله کلیدی الکترومغناطیسی است. هنگامی که لازم باشد توسط جریان نسبتا ضعیفی جریان قویی را قطع ووصل کنند از رله استفاده می شود. مانند چراغها, رله بوق, رله های افتامات مدار شارژ وغیره رله ها شامل سیم پیچ, هسته آهنی و صفحه پلاتین است. ممکن است یک فنر به صفحه پلاتین متصل باشد یا اینکه خود صفحه پلاتین حالت فنری داشته باشد عملکرد: هنگامی که جریان نسبتا ضعیفی وارد سیم پیچ می شود سیم پیچ وهسته آهنی تبدیل به آهنربا می گردد وپس از غلبه بر فنریت صفحه پلاتین,آنرابه سمت هسته سیم پیچ حرکت داده و باعث اتصال کنتاکت ها به یکدیگر وعبور جریان اصلی می شود. بطور مثال در مدار بوق یا چراغهای جلوخودرو از رله استفاده میشود. در این صورت با وصل نمودن کلید بوق یا چراغهای جلو, رله ای وصل می گردد و این رله برق مورد نیاز بوق یا چراغهای جلو راازطریق مدار شارژیا باتری تامین می کند. ملاحظه می شود که رله با جریان برق ضعیفی فعال می گردد وازاین رو جریان زیادی از کلید بوق یا کلید چراغهای جلوعبور نمی کند و از سوختن یا جرقه زدن در کلید بوق در کلید بوق یا کلید چراغهای جلو, جلوگیری میشود طرز کار رله رله دارای ‏۵‏ پایه میباشد که دو پایه ان مربوط به دو سر سیم پیچ است که ‏۸۵‏ و ‏۸۶‏ نامگذاری میشود و وقتی ما به یکی از این پایه ها برق ( مثبت)و به دیگری بدنه ( منفی)بدهیم این سیم پیچ میدان آهنربائی به وجود می آورد این میدان مغناطیسی باعث کشیده شدن کنتاکت بالائی که کنتاکت ‏۳۰‏ ‏میباشد به سمت پائین میشود و از کنتاکت ‏۸۷a‏ جداشده و به کنتاکت یا پایه ‏۸۷‏ میچسبد . و برق ورودی به خود را (پایه ‏۳۰ ) ‏از کنتاکت ‏۸۷a‏ جدا کرده و به کنتاکت ‏۸۷‏ میرساند.که از آن در ساخت آفتامات بوق و رله فن و رله ‏۳‏ قلو کولر و رله دوبل در ماشینهای انژکتوری استفاده شده است.
‏رله های موجود در بالای پای راننده :
‏1- رله زرد رنگ فن تهویه در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏2- رله سبز رنگ شیشه بالابرهای جلو در GLX‏ و پرشیا.
‏3- رله مشکی رنگ شیشه بالابرهای عقب در پرشیا.
‏4- رله تایمر آبی رنگ برف پاک کن در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏5-رله تایمر خاکستری رنگ اتوماتیک راهنما در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏6- رله تایمر نارنجی رنگ گرمکن شیشه عقب و آینه برقی در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏7- رله سفید بوق اخطار روشن ماندن چراغ کوچک در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏ 
‏رله های موجود در جعبه مشکی رنگ داخل اتاق موتور کنار مخزن روغن ترمز :
‏1- رله مشکی رنگ قطع کن کولر در GLX‏ و پرشیا.
‏2- رله سبز رنگ چراغ های مکمل نور بالا در GLX‏ و پرشیا. ( نصب شده اما استفاده ای از آن نشده است )
‏ 
‏رله های موجود در جعبه مشکی رنگ داخل اتاق موتور روی کمک فنر سمت شاگرد :
‏1- رله مشکی رنگ پمپ کمکی بنزین در GL‏.
‏2- رله سبز رنگ کنترل تایمر 12 دقیقه ای در GL‏.
‏3- رله مشکی رنگ تایمر 12 دقیقه ای در GL‏.
‏ 
‏رله های موجود در روی سینی فن :
‏1- رله های فن های رادیاتور در GLX‏ و GL‏ و پرشیا.
‏در تاسیسات الکتریکی مانند شبکه انتقال انرژی ء مولدها وترانس ها وتجهیزات واسباب و ادوات دیگر برقی در اثر نقصان‏ ‏ عایق بندی‏ ‏ ویا ضعف استقامت‏ ‏ الکتریکی ء دینامیکی و الکتریکی در مقابل فشارهای ضربه ای پیش بینی‏ ‏ نشده و همچنین در اثر ازدیاد بیش از حد مجاز درجه حرارت ء خطاهایی پدید می آید که اغلب موجب قطع انرژی می گردد.
‏این خطاها ممکن است بصورت اتصال کوتاه ء اتصال زمین ء پارگی و قطع شدگی هادی ها و خورده شدن و شکسته شدن عایق ها و غیره ظاهر شود. قطعات‏ ‏ یا وسایلی که چنین خطایی پیدا می کنند باید بلافاصله از شبکه ای که‏ ‏ آنرا تغذیه می کند جدا شود تا‏ ‏ ازدیاد و گسترش خطا و از کار افتادن بقیه قسمت های سالم شبکه جلوگیری گردد.
‏پس باید شبکه طوری طرح ریزی شود که‏ ‏ از یک‏ ‏ پایداری ‏ ‏و ثبات قابل قبول در حد امکان برخوردار باشد برای این کار باید از رله استفاده کرد ء وظیفه رله این است که در وقع پیش آمدن خطا در محلی از شبکه برق متوجه خطا شود و آن خطا را بسنجد و دستگاه خبر را آماده کند یا در صورت لزوم خود رله عمل کندو سبب قطع مدار الکتریکی شود .
‏ 
‏رله وساختمان آن :
‏رله اصولا به دستگاهی گفته می شود که در اثر تغییر کمیت‏ ‏ الکتریکی‏ ‏ و یا کمیت‏ ‏ فیزیکی‏ ‏ مشخص تحریک‏ ‏ می شود و موجب به کار افتادن دستگاه ویا دستگاه های الکتریکی دیگری‏ ‏ می شود .
‏رله ای که برای حفاظت دستگاههای برقی به کار برده می شود رله حفاظتی‏ ‏ نامیده‏ ‏ می شود ورله از نظر اتصال به شبکه به دو نوع اولیه ( پریمر)‏ ‏ و ثانویه ( زکوندر )‏ ‏ تقسیم می شود .
‏رله اولیه یا پریمر :
‏در این نوع رله سیم پیچی تحریک شونده‏ ‏ مستقیما‏ ‏ در مدار قرار دارد یعنی‏ ‏ بدون ترانس جریان یا ولتاژ در مدار قرار می گیرد .
‏معایب رله اولیه :
‏1-‏    ‏ حجم بزرگ‏ ‏ ( از نظر عایق بندی )
‏2-‏    ‏ ‏ ‏حساسیت کمتر

 
دسته بندی: گزارش کارآموزی » نمونه گزارش کارآموزی

تعداد مشاهده: 4793 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: .docx

تعداد صفحات: 65

حجم فایل:1,568 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل