تحقیق تغذیه وگوارش 24 ص ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 35 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏تغذیه وگوارش
‏مقدمه
‏همانطور که می دانید ‏تغذیه:
‏مکانیزمی در بدن جانداران است که طی آن، جانداران ‏غذا ‏و مایعات را ‏مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبیعی، رشد و بازسازی قسمت های ‏فرسوده خود ادامه می دهد.
‏مطالعه ارتباط غذا با ‏سلامتی ‏و ‏بیماری ‏در ‏جانداران می باشد.
‏عملکرد بدن را هنگام مصرف غذا یا غذایی که حتماً دارای ‏مواد مغذی ‏است مقایسه می نماید.
‏در ‏دهه1960، پزشکان به بیماران خود می گفتند که ‏تغذیه ‏آنها هیچ ‏ارتباطی با سلامتی شان ندارد. امروزه ما باور داریم که: آنچه که ‏می خوریم، وجود ما را تشکیل می دهد. این ‏مسئله برای مان کاملاً آشکار است که غذایی که می خوریم، سبب رشد اندام های ما شده (‏البته در سنین رشد) و همچنین قادر است که بافت های آسیب دیده و فرسوده (معمولاً در ‏سنین کهنسالی) را ترمیم نماید. البته همه غذایی که می خوریم مورد استفاده بدن قرار
3
‏نمی گیرد و مواد زائد آن دفع می شود. ‏جهت بررسی دقیق غذای خورده شده، باید ‏موقعیت جاندار را قبل از مصرف غذا و بعد از ‏گوارش ‏کامل آن ‏کنترل نماییم تا تاثیر نسبی مواد جذب شده توسط بدن را ببینیم. همچنین میزان مواد ‏موجود در غذا و همچنین مواد دفع شده از بدن جاندار (معمولاً ادرار و مدفوع) را ‏دقیقا تحت نظر داشته باشیم. ‏همانطور که ملاحظه می کنید، چنین تحقیقی به مدت ‏زمان طولانی نیاز دارد تا جاندار، مواد غذایی مختلف را مصرف نموده و سپس ‏متخصصین تغذیه، وضعیت جاندار را قبل و بعد ‏از مصرف غذا و همچنین میزان مواد دفع شده از بدن او را کاملاً بررسی نمایند. تعداد ‏متغیرها در چنین تجربیاتی بسیار زیاد است و به همین دلیل، ‏علم تغذیه ‏بسیار وقت گیر است.
‏تاریخچه و تحولات اخیر
‏علم جدید تغذیه به سرعت گسترش یافت. اولین ‏تحقیقات در مورد ‏ویتامین ‏ها ، در سال 1912‏م ‏و به وسیله
4
‏سر فردریک گولند هاپکینز ‏انجام شد. این شخص ‏به خاطر همین تحقیق در سال 1929‏م ‏جایزه نوبل ‏را دریافت نمود. ‏در قرن ‏بیستم، پس از طبقه بندی ماهیت و نقش ‏پروتئین ‏ها‏، هیدرات های کربن، ‏ویتامین ها ‏و ‏مواد ‏معدنی‏، تصور عمومی این بود که دیگر دانش کافی در مورد عوامل غذایی وجود دارد. ‏آن زمان به غذا به عنوان نوعی سوخت نگاه می کردند که انسان قادر است با مصرف مقادیر ‏کافی از مواد مورد نیاز بدنش، به زندگی ادامه دهد. پس از آن نکات با اهمیت دیگری هم ‏در مورد تغذیه کشف شد. ‏مواد بسیاری وجود دارند که در عملکرد درست بدن، نقش ‏های حیاتی ایفا می کنند. ‏آنزیم ‏ها یک دسته ‏از این موادند که بخش مهمی در تغذیه دارند. آنزیم ها ‏کاتالیزور ‏های شیمیایی هستند که ‏دستگاه گوارش ‏بدن، آنها را تولید می کند و ‏نقش بسیار مهمی در فعالیت های متابولیکی بدن ایفا می کنند. ‏آنتی اکسیدان ‏ها دسته دیگری از مواد هستند ‏که اخیراً کشف شده اند. مصرف ‏انرژی ‏در بدن، بر ‏سلول ها اثرات جانبی دارد و به همین دلیل، برخی مواد مغذی خاص همچون ویتامین ها در ‏بازسازی و ترمیم آسیب های ناشی از اکسید شدن، نقش حیاتی دارند. ‏توازن ‏اسیدهای چرب ‏ضروری در بدن هم از دیگر مواردی ‏است که در ‏سلامت ‏افراد مهم می باشد. برای این منظور، باید از
5
‏روغن ‏های امگا 3 و امگا 6 ‏در ‏رژیم ‏غذایی ‏خود استفاده کنیم و در مقابل، مصرف چربی های اشباع شده و هیدروژنه را به ‏حداقل برسانیم. نتایج حاصله از تحقیقات متخصصین تغذیه دلالت بر این دارد که، مصرف ‏چربی های گیاهی از ایجاد ناهنجاری های متابولیکی که معمولاً توسط ‏کلسترول ‏به وجود می آید جلوگیری می نماید. ‏همچنین به تازگی کشف شده که غذایی که می خوریم، بر ‏باکتری ‏هایی که در ‏دستگاه گوارش ‏فعالیت می کنند تاثیر می ‏گذارد. در کل، استفاده از چربی های اشباع شده و ‏هیدرات ‏های کربن ‏توصیه نمی شود و در عوض، به وفور می توان از مواد غذایی تازه و ساخته ‏نشده همچون سبزی، میوه و...استفاده نمود. البته دانشمندان داشتن یک ‏رژیم ‏غذایی ‏محدود را درست نمی دانند؛ هر چند که این رژیم، موادغذایی مضر برای بدن را ‏هم شامل نشود. بهترین رژیم غذایی، یک رژیم متنوع است که سرشار از ‏میوه ‏و ‏سبزیجات ‏و مواد مغذی باشد. ‏مطالعه ‏در مورد تغذیه مردم ژاپن نشان می دهد که آنها روزانه غذاهای متنوع بیشتری را نسبت ‏به مردم غربی مصرف می کنند. مردم غرب در هفته حداقل 30 نوع غذای متفاوت می خورند؛ ‏در حالی که مردم ژاپن هر روزه 27 نوع غذای متنوع مصرف می نمایند. به همین دلیل است

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3912 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:241 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل