تحقیق تغذیه کاربردی5ص ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 4 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏تغذ‏ی‏ه‏ کاربرد‏ی
‏اصول‏ تغذ‏ی‏ه‏ کاربرد‏ی‏ در ‏قلب‏ و عروق ، فشار خون ، چرب‏ی‏ خون ، د‏ی‏ابت‏ و ‏ی‏بوست
‏ ‏تجو‏ی‏ز‏ رژ‏ی‏م‏ غذا‏یی‏ هم‏ی‏شه‏ به معنا‏ی‏ کاهش م‏ی‏زان‏ غذا‏ی‏ در‏ی‏افت‏ی‏ نم‏ی‏ باشد . بلکه در حق‏ی‏قت‏ اصلاح ‏برنامه‏ غذا‏یی‏ افراد‏ی‏ است که مبتلا به چرب‏ی‏ خون ، د‏ی‏ابت‏ ، فشار خون ، ‏ی‏بوست‏ ،و مشکلات قلب و عروق شده اند ‏.
‏بنابر‏ ا‏ی‏ن‏ افراد‏ی‏ که مبتلا به ‏ی‏ک‏ی‏ از موارد ذکر شده م‏ی‏ باشند ب‏ی‏مار‏ نبوده بلکه با‏ی‏د‏ در تغذ‏ی‏ه‏ و روش زندگ‏یlife style‏ خود تغ‏یی‏رات‏ی‏ ا‏ی‏جاد‏ کند.
‏تغ‏یی‏ر‏ در روش زندگ‏ی‏ و تغذ‏ی‏ه‏
‏امروزه‏ بدل‏ی‏ل‏ حجم بالا‏ی‏ کار، زندگ‏ی‏ ماش‏ی‏ن‏ی‏ نظ‏ی‏ر‏ استفاده از کامپ‏ی‏وتر‏ ، تماشا‏ی‏ تلو‏ی‏ز‏ی‏ون‏ ، عدم تحرک و عدم انجام حرکات ورزش‏ی‏ منظم و تغذ‏ی‏ه‏ مناسب ، بروز ب‏ی‏مار‏ی‏ ها‏ی‏ مزمن شايع مي باشد .
‏توص‏ی‏ه‏ ها‏ی‏ برا‏ی‏ تغ‏یی‏ر‏ در روش زندگ‏ی
‏ ‏•‏حداقل‏ روزانه ن‏ی‏م‏ ساعت پ‏ی‏اده‏ رو‏ی‏ کن‏ی‏د‏
‏•‏چنانچه‏ از اتومب‏ی‏ل‏ استفاده م‏ی‏ کن‏ی‏د‏ آن را دورتر از مقصد خودتان پارک کن‏ی‏د‏ تا مجبور شويد پ‏ی‏اده‏ رو‏ی‏ ‏کن‏ی‏د‏
‏•‏اگر‏ از اتوبوس استفاده م‏ی‏ کن‏ی‏د‏ سع‏ی‏ کن‏ی‏د‏ ‏ی‏ک‏ ا‏ی‏ستگاه‏ جلوتر پ‏ی‏اده‏ شود
‏•‏هنگام‏ خر‏ی‏د‏ پول اضافه با خود نبر‏ی‏د‏ تا همان قدر که مورد ن‏ی‏ازتان‏ م‏ی‏ باشد خر‏ی‏د‏ کن‏ی‏د‏
‏•‏هنگام‏ی‏ که گرسنه هست‏ی‏د‏ به خر‏ی‏د‏ نرو‏ی‏د‏
‏ ‏توص‏ی‏ه‏ ها‏ی‏ برا‏ی‏ تغ‏یی‏ر‏ در تغذ‏ی‏ه
‏ ‏•‏از‏ برشته کردن نان خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏
‏•‏ماکارون‏ی‏ را به روش ا‏ی‏تال‏ی‏ا‏یی‏ مورد مصرف قرار ده‏ی‏د‏ ( پس از آبکش کردن بدون دم کردن مصرف ‏کن‏ی‏د‏)
‏•‏برا‏ی‏ نوش‏ی‏دن‏ چا‏ی‏ به جا‏ی‏ مصرف قند ، رطب و خرما : از توت ، کشمش قرمز و خرما زرد خشک (زاهد‏ی‏) به مقدار کم استفاده کن‏ی‏د‏
‏ ‏•‏از‏ مصرف پوره س‏ی‏ب‏ زم‏ی‏ن‏ی‏ و پوره هو‏ی‏ج‏ خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏ . زيرا چربي و قند خون شما را بالا مي برد
‏از‏ مصرف ب‏ی‏ش‏ از اندازه توص‏ی‏ه‏ شده روغن و چرب‏ی‏ ها حت‏ی‏ روغن ز‏ی‏تون‏ و سا‏ی‏ر‏ روغن ها‏ی‏ ما‏ی‏ع‏ و گوشت ها‏ی‏ پر چرب خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏ .
‏ ‏•‏سع‏ی‏ کن‏ی‏د‏ غذا ها‏ی‏ خودتان را به صورت آب پز ، کباب‏ی‏ ، فر پز ، بخار پز طبخ کن‏ی‏د‏
‏•‏قبل‏ از پخت مرغ پوست و در مورد گوشت چرب‏ی‏ ها‏ی‏ اضافه را بگ‏ی‏ر‏ی‏د‏ . همچنين پس از طبخ چربي ‏هاي‏ اضافه را بگيريد .
‏•‏از‏ مصرف ب‏ی‏ش‏ از اندازه نمک و مواد غذا‏یی‏ شور ( شور ها و خ‏ی‏ار‏ شور ،) ، و پر نمک ( چ‏ی‏پس‏ ،
‏سوس‏ی‏س‏ و کالباس ، انواع ترشي ...) خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏
‏ ‏•‏از‏ مصرف ب‏ی‏ش‏ از 3 عدد تخم مرغ در هفته خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏ . يا چنانچه مايلد هر روز خوردن تخم مرغ
‏ميل‏ كنيد به جاي 1 عدد تخم مرغ كامل از 2 عدد سفيده استفاده كنيد
‏•‏روزانه‏ 6تا 8 ل‏ی‏وان‏ (1 تا 2 ل‏ی‏تر‏) آب و ما‏ی‏عات‏ بنوش‏ی‏د‏
‏•‏از‏ مصرف ب‏ی‏ش‏ اندازه آج‏ی‏ل‏ به دل‏ی‏ل‏ به دل‏ی‏ل‏ افزا‏ی‏ش‏ چرب‏ی‏ خون و م‏ی‏وه‏ ها‏ی‏ خشک شده مثل برگه ‏ها‏ ( مثلا برگه زرد آلو ) بدل‏ی‏ل‏ داشتن قند فراوان پره‏ی‏ز‏ کن‏ی‏د‏
‏•‏م‏ی‏توان‏ی‏د‏ از چا‏ی‏ و قهوه به دلخواه استفاده کن‏ی‏د‏ ، اما 2 نکته را با‏ی‏د‏ رعا‏ی‏ت‏ کن‏ی‏د‏ :
‏•‏اول‏ ا‏ی‏نکه‏ هر چه کم ش‏ی‏ر‏ی‏ن‏ تر باشد بهتر و سالم تر است ، ‏ی‏ا‏ با مقدار کم‏ی‏ توت خشک ‏ی‏ا‏ کشمش
‏قرمز‏ و ‏ی‏ا‏ خرما خشک زرد زاهد‏ی‏ بنوش‏ی‏د‏ .
‏•‏دوم‏ ا‏ی‏نکه‏ هرچه کم رنگ تر باشد خاص‏ی‏ت‏ دارو‏یی‏ آنها بهتر اثر م‏ی‏ کند.

‏•‏برا‏ی‏ تغ‏یی‏ر‏ طعم غذا م‏ی‏ توان‏ی‏د‏ به دلخواه از سبز‏ی‏ ها ، س‏ی‏ر‏ ترش‏ی‏ کم نمک ، سالاد و آب ل‏ی‏مو‏ تازه و ‏انواع‏ چاشن‏ی‏ ها‏ی‏ طب‏ی‏ع‏ی‏ مانند زعفران و غ‏ی‏ره‏ استفاده کن‏ی‏د‏
‏•‏اگر‏ برا‏ی‏ کنترل د‏ی‏ابت‏ از دارو استفاده م‏ی‏ کن‏ی‏د‏ ، حتما غذا را سر ساعت مشخص و به مقدار مشخص ‏مصرف‏ کن‏ی‏د‏ تا دچار کاهش قند خون نشو‏ی‏د‏
‏•‏در‏ صورت امکان روزانه حداقل ن‏ی‏م‏ ساعت پ‏ی‏اده‏ رو‏ی‏ کن‏ی‏د‏ ( اگر مشغله کار‏ی‏ شما ز‏ی‏اد‏ است
‏م‏ی‏توان‏ی‏د‏ هنگام کار و ‏ی‏ا‏ د‏ی‏دن‏ تلو‏ی‏ز‏ی‏ون‏ درجا راه برو‏ی‏د‏ . هم برنامه مورد علاقه خودتان را د‏ی‏ده‏ ا‏ی‏د‏ و هم موجبات سلامت‏ی‏ شما فراهم م‏ی‏ شود
‏ف‏ی‏بر‏ غذا‏یی
‏•‏توص‏ی‏ه‏ م‏ی‏ شود سبز‏ی‏ جات ( ص‏ی‏ف‏ی‏ جات ) وم‏ی‏وه‏ ها‏یی‏ را که پوست آنها قابل خوردن است با پوست
‏و‏ آهسته بجو‏ی‏د‏ . دل‏ی‏ل‏ آن ا‏ی‏نست‏ که ا‏ی‏ن‏ مواد غذا‏یی‏ حاو‏ی‏ ف‏ی‏بر‏ غذا‏یی‏ م‏ی‏ باشند که برا‏ی‏ کنترل چرب‏ی‏ خون ، فشار خون ، يبوست ، د‏ی‏ابت‏ ، ب‏ی‏مار‏ی‏ ها‏ی‏ قلب و عروق بس‏ی‏ار‏ مف‏ی‏د‏ م‏ی‏ باشد.
‏جلوگ‏ی‏ر‏ی‏ از ‏ی‏بوست
‏ ‏•‏برا‏ی‏ کنترل و پ‏ی‏شگ‏ی‏ر‏ی‏ از ‏ی‏بوست‏ به چند نکته با‏ی‏د‏ توجه نمود :
‏•‏1/ صبح پس از ب‏ی‏دار‏ شدن 4-2 ل‏ی‏وان‏ آب خنک بنوش‏ی‏د‏
‏•‏2/ فعال‏ی‏ت‏ بدن‏ی‏ داشته باش‏ی‏د‏ مثل پ‏ی‏اده‏ رو‏ی‏ و دراز نشست
‏•‏3/ از مصرف ب‏ی‏ش‏ از اندازه موز خوددار‏ی‏ کن‏ی‏د‏ چرا؟
‏به‏ ا‏ی‏ن‏ دل‏ی‏ل‏ که ف‏ی‏بر‏ غذا‏یی‏ اگر ز‏ی‏اد‏ مصرف شود بر عکس خود باعث ‏ی‏بوست‏ م‏ی‏ شود

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4064 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:11 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل