افزایش سطح کویرها و کاهش کیفیت آب و خاک 65 ص
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 69 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
1
فهرست مطالب ............................................................................................................................................................. صفحه
فصل اول : مقدمه ...........................................................................................................................................................5
فصل دوم : روش کار .......................................................................................................................................................... 7
بخش اول : سوابق تحقیق ..................................................................................................................................................... 8
1-1- مطالعات موردی ...................................................................................................................................................... 8
1-2- تداخل آب شور و شیرین در سفره های ساحلی ..........................................................................
1
فهرست مطالب ............................................................................................................................................................. صفحه
فصل اول : مقدمه ...........................................................................................................................................................5
فصل دوم : روش کار .......................................................................................................................................................... 7
بخش اول : سوابق تحقیق ..................................................................................................................................................... 8
1-1- مطالعات موردی ...................................................................................................................................................... 8
1-2- تداخل آب شور و شیرین در سفره های ساحلی ..........................................................................
1
فهرست مطالب ............................................................................................................................................................. صفحه
فصل اول : مقدمه ...........................................................................................................................................................5
فصل دوم : روش کار .......................................................................................................................................................... 7
بخش اول : سوابق تحقیق ..................................................................................................................................................... 8
1-1- مطالعات موردی ...................................................................................................................................................... 8
1-2- تداخل آب شور و شیرین در سفره های ساحلی ..........................................................................
2
..................... 8
1-2-1- مخروط بالا آمده آب شور و نحوه کنترل آن ........................................................................................... 10
1-2-2- رابطه گیبن – هرزبرگ بین آبهای شور و شیرین ..................................................................................... 13
1-2-3- طول گاوه آب نافذ دریا ..................................................................................................................................14
بخش دوم : ویژگیهای آبخیز گرمسار ........................................................................................................................16
2-1- ویژگیهای دشت ................................................................................................................................................. 16
2-2- اقلیم دشت ........................................................................................................................................................... 16