تحقیق ارتباطات سلولی 125 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 129 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏معرفی سیستم جهانی ارتباطات سیار
‏معرفی
‏ارتباطات سلولی تاکنون در بین سیستم های مخابراتی بکارگرفته شده، دارای بیشترین رشد و جهش بوده است امروزه درصد بسیار زیادی از مشترکین تلفنی که دائما نیز در حال افزایش می باشند از مخابرات سلولی استفاده می کنند. در دراز مدت می توان ارتباطات تلفنی دیجیتالی سلولی را روش همگانی ارتباط دانست. بازار ارتباطات موبایل با استاندارد CEPT European Post Office and Telecommunication
‏ اروپائی با رشد سریعی مواجه شده است. این رشد تحت تأثیر عوامل بازار، پیشرفت های تکنولوژیکی و همکاریهای جدیدی در زمینه های اجرا و استاندارد سازی سیستم های جدید بوده است. استاندارد GSM‏ که بر پایۀ CEPT‏ اروپایی عمل می کند بر مبنای این استانداردها می باشد. سیستم جهانی ارتباطات موبایل بصورت نسل بعدی سیستم ارتباطی سلولی دیجیتالی موبایل برای CEPT‏ اروپایی توسعه یافته است. کار استاندارد سازی در این سیستم در اوایل سال 1990‏ کامل و در سال 1991 پیاده سازی آن انجام شد. در سال 1991 کارگزاران Operators
‏ شبکه در 17 کشور که دارای استاندارد CEPT‏ بودند تفاهم نامه ای (MOU Memorandum Of Understanding
‏) را امضا و بر طبق آن سیستم GSM‏ را قبول نمودند.
‏در سال 1987 کنفرانس گروه تخصصی موبایل تحت حمایت CEPT‏ برگذار شد. هدف از این کنفرانس تعیین استاندارد ارتباطات سلولی برای اروپای متحد بود که باید در سال 1991 پیاده سازی آن آغاز می شد. در توسعه توصیه نامه های اولیه 13 کشور دخیل بودند. در ابتدا 18 کشور تصمیم به قبول استاندارد اولیه گرفتند. از آن زمان تاکنون GSM‏ با گسترش همکاری کشورها، توسعه یافته است. در حال حاضر توصیه نامه های GSM‏ برای 26 کشور "کدهای رنک" را فراهم کرده است.
2
‏هنک هنگ و استرالیا نیز GSM‏ را قبول کردند. در اروپا چندین سیستم سلولی بزرگ مانند Nordic Mobile Telephone (NMT‏)‏ در کشورهای شمالی و Total Access Communication System (TACS‏)‏ در انگلستان در حال کار بودند. در کشورهای دیگر اروپای غربی سیستم های موبایل مطابق جدول 1-1 عرضه گردید. کیفیت، ظرفیت و منطقه پوشش در هر کشور بطور گسترده ای متفاوت بوده، و تقاضا در اکثر موارد از پیش بینی های انجام گرفته فراتر رفته بود.‏ در اکثر موارد استفاده از سیستم های تلفنی موبایل مختص داخل کشور بود و استفاده از آن ها در ارتباطات خارج کشوری غیر ممکن بود. در نتیجه برای استفاده گسترده از تلفن های سیار در تمام اروپا نیاز به یک سیستم واحد احساس می شد. GSM‏ ‏ ‏استاندارد دیجیتالی تلفنی موبایل برای اروپای متحد‏ می باشد که توسط انجمن استاندارد مخابراتی اروپائی (ETSI‏) ‏مشخص گردیده و در نتیجه آن، مشترکین موبایل می توانند تلفنهای سیار خود را در تمام اروپا استفاده نمایند. رشد GSM‏ از سال 1991 تا سال 1994 در شکل 1-1 نشان داده شده است.
‏قبل از سال 1980 بازار ارتباطات سلولی اروپا متأثر از تعداد زیادی از استانداردهای آنالوگ ناسازگار (مانند NMT‏ و TACS‏) بود که این خود باعث محدود شدن ارتباطات در تمام کشورها و نیز فقدان صرفه اقتصادی نیز می گردید. در آن زمان ارتباطات موبایل به سرعت گسترش یافت به طوریکه مبین رشد شتابدار در آینده بود. این موارد در مجموع مایه تأسف بسیار بود زیرا در سال 1990 برای حرکت فزاینده مشترکین در تمام اروپا و انتظار دریافت سرویس حتی در خارج از کشورها باید چاره ای اندیشیده می شد. مسئولین مخابرات اروپا برای حل مسائل فوق سه تصمیمی زیر را اتخاذ نمودند.
‏ابتدا در سال 1982 باند فرکانسی MHz 890‏ تا MHz 915‏ و MHz 935‏ تا MHz 960‏ برای استفاده از سیستم های سلولی اختصاص یافت و نسل بعدی سیستم سلولی برای اروپا با باند اختصاص یافته جدید MHz 25×2‏ تشکیل گردید.
‏در سال 1985 تصمیم به پیاده سازی سیستم دیجیتالی گرفته شد و مرحله بعد انتخاب دو‏ ‏روش باند پهن و باند باریک بود.
4
‏در سال 1987، GSM‏ به این نتیجه رسید که سیستم تلفنی دیجیتالی که بصورت TDMA‏ کار می کند پاسخ بهینه ای برای آینده می باشد و راه حل TDMA‏ باند باریک بدلیل چند مزیت بکار گرفته شد. بطور ویژه یک سیستم TDMA‏ دارای مزایای زیر می باشد:
‏امکان تقسیم کانال و نیز کدینگ پیشرفته صحبت که منجر به بهره طیفی بهبود یافته می شود را دارا می باشد.
‏سرویس های بسیار متنوع تر از حالت آنالوگ را عرضه می کند.
‏قابلیت های ISDN‏ را داراست.
‏از طرف سازندگان تجهیزات جدید قویا می گردد و این امر منجر به کمتر شدن قیمت سیستم می گردد.
‏علاوه بر امکان حفاظت از اطلاعات سیستم، می توان آن ها را به طور قابل ملاحظه ای توسعه داد.
‏گسترش چنین سیستم هایی به مشترک امکان استفاده از گوشی خودش را در تمام اروپا می دهد. از نقطه نظر یک کاربر، سیستم متحد اروپائی با اینکه شامل چندین سیستم مختلف که توسط اپراتورهای مستقل اداره می شوند می باشد، به عنوان یک سیستم واحد انگاشته می شود.
‏واسط های کلیدی مهم سیستم دارای استاندارد شده تا از ظهور تعداد زیادی از واسطهای اختصاصی، که منجر به از دست رفتن معیار اقتصادی می گردند، جلو گیری گردد.
‏بنابر این سیستم توسط قالب های عملیاتی ساختمانی Functional Building Blocks
‏ و واسط هایش مشخص گردید. این ابتکار با ملاحظه تکنولوژی، تقاضا و نیاز برای استاندارد سازی در زمان درستی رخ داد. در اروپا بین توسعه در زمینه های مخابراتی و سیاست ـ همانند هر جای دیگر ـ اثر متقابلی وجود داشت که منجر به حرکت به سوی استاندارد سازی در تمام زمینه های می شد.
‏گروه مطالعاتی 8 CCIR‏ در اواسط دهه گذشته به این نکته پی برد که سیستم های مختلف مخابراتی سیار زمینی همگانی آینده ‏(FPLMTS‏)‏ در کشورهای مختلف تحت مطالعه هستند.
4
CCIR‏ عمل همسان سازی پیشرفت های مختلف و تشکیل لیستی از توصیه نامه ها را به عهده داشت. گروه مطالعاتی 8 CCIR‏ تصمیم به تعیین گروهی ویژه به نام گروه کاری موقتی (IWP Interim working Party
‏) برای مطالعه این موضوع مهم و تعیین اهداف کلی سیستم FPLMTS‏ که شامل انتخاب مناسب باند یا باندهای فرکانسی که معرف مشخصات لازم سیستم ها می باشند گرفت. در این سیستم باید گستره وسیعی از سرویس ها مانند صوت، داده و غیره لحاظ شده که باید سازگاری در فراگردی Roaming
‏ در داخل یا خارج کشور را دارا باشند.
‏اهداف FPLMTS
‏بعضی از اهداف اولیه FPLMTS‏ در زیر بیان شده اند:
‏ایجاد اسکلت برای تداوم گسترش سرویس های شبکه و دستیابی به سرویس ها و قابلیت های شبکه ثابت (PSTN/ISDN‏) با ملاحظه محدودیت های انتقال رادیویی، استفاده از طیف و معیارهای اقتصادی.
‏اجازه به کاربران شبکه ثابت و سیار برای استفاده از سرویس ها، صرف نظر از محل (یعنی فراگردی در داخل یا خارج کشور).
‏ساختاری باز که راه ساده ای برای استفاده از پیشرفت های تکنولوژیکی و کاربردهای مختلف می باشد را فراهم می کند.
‏امکان همزیستی و اتصال داخلی با سیستم های موبایلی که از لینکهای ماهواره ای مستقیم استفاده می کنند را فراهم می کند.
‏فراهم کردن مشخصه و شماره های PSTN/ISDN‏ واحد برای کاربر مطابق با توصیه نامه های مناسب ITUT‏.

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4279 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 129

حجم فایل:128 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل