تحقیق امارات متحده عربی 22 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 26 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏÷
‏امارات متحده عربی EMIRATES (UAE)‏ UNITED RAB
‏نام رسمی : دولت امارات متحده عربی
‏موقعیت : جنوب غربی قاره آسیا (ساحل جنوبی خلیج همیشه فارس)
‏پایتخت : ‏ ‏ ابوظبی(000، 5‏5‏2 نفر در سال 2003)
‏تاریخ استقلال : 2/12/1971، از انگلستان
‏مساحت : ‏83.600‏ کیلومتر مربع (صد و چهاردهمین کشور جهان)
‏جمعیت : ‏ ‏ 000 ،690 ، 4 نف‏ر‏ در سال 2005 (صدو دوازدهمین کشور جهان)
‏نوع حکومت : ‏ ‏ ‏ ‏ فدراسیونی متشکل از 7 امیر نشین با یک مجلس مشورتی انتصابی
‏نژاد (2000) : ‏ ‏ عرب 1/48% ، آسیایی 7/35%، ایرانی 5%، فیلیپین 4/3%، بقیه 8/7%
‏دین (1995) : ‏ ‏ اسلام ( دین رسمی)، مسلمان 96%،(80% سنی، 16% شیعه) ، بقیه 4%
‏زبان : عربی (زبان رسمی)، هندی، اردو، فارسی ، انگلیس‏ی
‏واحد پول : درهم امارات = 100 فلس، یک درهم= 2506 ریال
‏شهرهای مهم (2003) :‏ ‏دبی(دوبی / 1،171،000) ، شارجه (519،000)، ا‏لعین(348،000)، عجمان(225،000)، رأ‏س الخیمه(102،000 نفر)
‏نشانی سفارت در ایران : تهران ‏–‏ خیابان ولیعصر ‏–‏ خیابان ظفر ‏–‏ روبروی رستوران حاتم ، تلفن : 4-8878333 - 021
‏1-2-2- گردشگری ‏
‏صنعت گردشگری کشور امارات دور‏ا‏ن طلایی و رشد قابل توجه خود را تجربه می کند و در این میان دبی همچون نگین درخشان و طلایی صنعت گردشگری این کشور می درخشد.
‏صنعت گردشگری در دبی با ارزشی بالغ بر 9/1 میلیارد دلار ، سهم عظیمی در آینده و حال تولید نا خالص داخلی امارات داشته و خواهد داشت . از سوی دیگر سازمان جهانی جهانگردی نیز اخیر‏اً‏َ دبی را به عنوان بر جسته ترین منطقه در زمینه رشد سریع صنعت گردشگری ‏معرفی ‏کرده است . این سازمان همچنین گزارش کرده است که نسبت به سال 2003 میلادی شمار گردشگران خارجی که در سال 2004 به دبی سفر کردند، 31 درصد افزایش داشته است. همچنین بر اساس طرح مربوط به توسعه صنعت گردشگری دبی که دور نمای سال 2010 برای دبی نام گرفته است، پیش بینی شده که تا سال 2010، حدود 10 میلیون گردشگر بین المللی به این منطقه دیدنی و توریستی سفر کنند و این در حالی است که پیش بینی می شود که در این مدت حدود 30 میلیون نفر
‏3
‏ نیز ‏در قالب مسافر به این منطقه سفر کنند.
‏از جمله عوامل تاثیر گذار بر موفقیت دبی در زمینه جذب هرچه بیشتر گردشگران خارجی، توجه به عناصر ترقی دهنده صنعت گردشگری در این منطقه می باشد. طی دو سال گذشته تحولات عظیمی در بخش هتلداری و زیر ساختهای مربوط به این بخش از صنعت گردشگری دبی صورت گرفته است .
‏در همین حال نقش دیگر عوامل نیز،کم ‏اهمیت نبوده ‏است . فاکتورهای گوناگونی که به این رشد سریع در صنعت گردشگری امارات مربوط می شود عبارتند از: برنامه های گسترده و جاه طلبانه مسئولان گردشگری دبی در زمینه بازار یابی و استفاده از رسانه های چاپی،سمعی و بصری در خصوص تشویق هرچه بیشتر گردشگران بین المللی جهت سفر به این منطقه جذاب و توریستی. این اقدامات از سوی وزارت تجارت و گردشگری امارات صورت گرفته است.
‏همچنین همکاری نزدیک میان بخش های خصوصی و دولتی امارات نیز سهم بزرگی در خصوص جذب هرچه بیشتر گردشگران، چه داخلی و چه خارجی داشته است.
‏در سال 2004 میلادی و در جریان برگزاری نمایشگاه گردشگری و مسافرتی فرانسه موسوم به Topresa‏ ، دبی به عنوان چهارمین قطب بزرگ گردشگری جهانی شناخته شد. همچنین بر اساس نظر سنجی صورت گرفته از دو میلیون خواننده مجله معتبر Travellen Conde Naste‏ دبی به عنوان بی خطر ترین قطب گردشگری جهانی در میان فهرست 20 عنوان مناطق مهم گردشگری جهانی شناخته و معرفی شد.
‏در این میان می توان به عوامل مهم دیگری همچون گسترش خطوط هواپیمایی دبی در امارات در جهت ترقی صنعت گردشگری این منطقه گردشگری اشاره کرد. گسترش خطوط پروازی محلی، همچنین خطوط هواپیمایی
‏3
Emira tes , Gulf Air‏ و خ‏ط‏وط جدید هواپیمایی Ettihad , Air Arabia‏ سهم شایانی در این میان داشته است .
‏از سو‏ی‏ دیگر صنعت گردشگری دبی تحولات گسترده و قابل توجه در زمینه زیر ساختارهای هتلداری تجربه می کند. گزارش ‏شد‏ه است که در صورت تکمیل طرح های گردشگری دبی، این منطقه به نقطه ای جذاب برای اوقات تعطیلی و تفریح خانواده ها تبدیل خواهد شد که این امر خود در نهایت به افزایش در آمدهای حاصله از جانب صنعت گردشگری دبی منجر خواهد شد.
‏نکته جالب آن است که ساخت هتل‏ برج العرب‏ Burg ALArab) ‏)‏ که به عنوان بزرگت‏رین هتل جهان لقب گرفته، به رشد ق‏ا‏ب‏ل توجه گردشگری دبی کمک های شایانی کرده است. همچنین بخش نمایشگاههای مربوط به گردشگری دبی نیز همچون عاملی مهم و حیاتی در زمینه کمک رشد جاه طلبانه صنعت گردشگری امارات به حساب آمده و سبب آن شده که شمار زیادی از گردشگران بین المللی به این منطقه جذب شوند. در همین حال برگزاری نشست های مختلف بین المللی، کنفرانس های گوناگون با موضوعات مختلف و در نهایت برگزاری نمایشگاههای متعدد به توجه هرچه بیشتر گردشگران خارجی و برگزیدن دبی به عنوان نقطه گردشگری مورد نظرشان منجر شده است. سالانه و به طور میانگین 85 نمایشگاه مهم بین المللی در دبی برگزار می شود. بی شک مهمترین عامل در این زمینه، سرمایه گذاری عمده و چندین میلیون دلاری در عر‏ص‏ه گردشگری دبی بوده است. امروزه صنعت گردشگری دبی گویا‏ی‏ آن است که از فرانسه در غرب گرفته تا ژاپن در شرق، بسیاری از گزارشگران بین المللی این منطقه را برای سفرهای گردشگری و تفریحی خود بر می گزین
‏4
‏ن‏د.
‏پیش از این نیز گزارش شده است که آمار و ار‏قام نشان دهنده آن است که در نیمه‏ نخست سال جاری میلادی حدود 160 هزار گردشگر روسی از جاذبه های دیدنی دبی دیدن کردند. بر اساس آمار و ارقام ارائه شده از سوی سازمان (DTCM) ‏ این انتظار می رود که ‏د‏بی شاهد هجوم هرچه بیشتر گردشگران روسی باشد‏1‏.
‏تعداد گردشگران وارد شده به دبی از سال 1990 تا 1994 میلادی
‏سال
‏هزار نفر
‏2-2-2- ابوظبی:‏ شیخ ‏نشین ‏ابوظبی در گذشته از شهرت کمتری به عنوان یک مقصد گردشگری برخوردار بود تا زمانی که با کشف چا ههای نفت به عنوان اصلی ترین برنامه های توسعه این منطقه محسوب گردید. به طور کلی زیر ساختهای مدرن از قبیل هوا، بنادر، بزرگراهها، دریا، سیستمهای ارتباطات تلفنی، هتلهای 5 ستاره، رستوران ها و مجموعه های تفریحی و توریستی این شیخ نشین را به مرکز فعال در زمینه گردشگری تبدیل نموده است. در این ام‏ی‏ر نشین تنوعی از دامنه انتخابها را از پارکهای یونانی، ساخت سواحل تمیز، ورزشهای آبی و دیگر ورزشها، ماجراجویی های چشمگیر و خارق العاده در ب

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4374 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:37 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل