تحقیق بسته بندی گوشت قرمز
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 17 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
وزارت تعاون
معاونت طـرح و برنامه
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
بستهبنـدي گوشت قرمز
با ظرفيت بسته بندي
1600 تن گوشت قرمز در سال
تيـرماه 1382
خلاصه طرح
موضوع طرح : بسته بندي گوشت قرمـز
ظرفيت : 1600 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 84/2455 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 84/245 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 2210 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايي : چهـل و شـش نفر
دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه
مقدمــه :
بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برميايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگيهاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
آلودگي و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف ميگردد . گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان يكي از اقلام عمده غذايي مردم به اشكال مختلف مورد استفاده قرار ميگيرد و لذا رعايت بهداشت در تهيه و عرضه آن باعث افزايش سطح بهداشت عمومي جامعه ميگردد، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي گوشت قرمز به ظرفيت يكهزار و ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح ميباشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي گوشت قرمز از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني حدود سه درصدي ناشي از خروج خونابه از لاشه محاسبه ميگردد و ضايعات لاشه و استخوان كه حدود 20درصد از وزن آن را شامل ميشوند و در تهيه پودر استخوان به كار ميرود نيز به صاحبان كالا عودت ميگردد.
علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است، با اجـراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :
الف – 1 ) زميـن :
متـراژ ( متر مربع )
هزينه واحد ( هزارريال )
هزينه كل ( ميليون ريال )
2000
30
60
الف – 2 ) محوطه سازي :
رديف
شــرح
مقدار
هزينه واحد ( هزارريال)
هزينه كل (ميليون ريال )
1
2
3
4
تسطيح و خاكبرداري
ديواركشي
خيابان كشي
پاركينگ و فضاي سبز
2000مترمربع
600مترمربع
240مترمربع
500مترمربع
5
6
10
20
10
6/3
4/2
10
جـــمـــع
26
الف – 3 ) ساختمانها:
رديف
شــرح
زيربنا(m2)
هزينه واحد ( هزارريال)
هزينه كل (ميليون ريال )
1
سالن توليد و آزمايشگاه
450
600
270