تحقیق پرورش مرغ

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 41 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فهرست
‏فصل اول
‏مختصري ازنتايج و هدف كلي از تحقيق
‏فصل دوم
‏كليات
‏فصل سوم
‏مرغداري و تجهيزات مورد نياز
‏فصل چهارم
‏بررسيهاي مالي
‏فصل اول : مختصري ازنتايج و هدف كلي از تحقيق
‏از نظر جغرافيايي در 25 كيلومتري شهرستان گناوه بخش حيات داود روستاي قلعه حيدر واقع شده است
‏وسعت شركت :
‏4200متر–‏داراي‌سه‌سالن‌توليد‌100 * 12 = 1200متر –‏انبارمواداوليه600متر ساختمان‌ اداري‌و‌سرويسها‌250متر
‏2
–‏ساختمان‌نگهباني‌170متروساير180مترمي‌باشد .
‏مجوز كار :
‏مجوزكار از اداره كل تعاون و جهاد سازندگي كسي شده است .
‏تعداد پرسنل :
‏ده نفر كه هشت نفر كارگر كه كارهايي از قبل پرورش و نگهداري از مرغها و نظافت‌سالن‌انجام‌مي‌دهند ، يك‌نفردامپزشك‌ويك‌نفرمهندس‌دامپروري‌كه‌به ‌عنوان‌كارگران‌كه‌دانه‌هاراطبق‌فرمول‌داده‌شده‌توسط‌دامپزشك‌تهيه‌مي‌كند .
‏غذاي مرغها :
‏عبارتند از ذرت و سويا و انواع ويتامينهاي موردنياز براي تغذيه جوجه ها .
‏بخشهاي شركت :
‏سالن پرورش ( توليد )
‏انبار مواد ( دانه )
‏بخش اداري و كارگري
‏نكات ساختمان سازي :
‏كف سالن : بايد كف سالن پرورش از آجر يا سيمان باشد و از كف زمين چند سانتي متر بلندتر باشد تا ضمن خشك كردن رطوبت نفوذ نكند و دراثر بارندگي و جريان آب به لانه ها خسارتي وارد نشود .
‏تهويه : به‌تغييرهواوجايگزين شدن هواي كثيف با هواي تازه اطاق مي شود .
‏نوردادن : طريقه نوردادن به جوجه ها در لانه هاي بدون پنجره و تاريك و لانه هاي با پنجره متفاوت است .
‏قسمتهاي مختلف هر سالن :
‏3
‏لانه : بايستي لانه ها وسيع و جادار و قابل جابجا كردن باشد و بتوان آن را به آساني تميز كرد .
‏نشيمنگاه : درمواقعي مورد استفاده قرار مي گيرد كه در ابعاد 5 * 7 سانتي متر ساخته مي شود .
‏وسايل مورد نياز پرورش مرغ :
‏1- دانه خوري : انواع مختلفي دارند كه عبارتند از :
‏ 1-1دانه خوريهاي اتوماتيك : كه از نظر صرفه جويي در كار و وقت و نيروي كارگر بسيار مقرون به صرفه است .
‏ ‏2-1دانه خوريهاي آويزان : كه تقريباً نيمه خودكار بوده و به نيروي كار كمتري نيازاست .
‏ 2-آب خوريها : جنس آنها از نوعي كه قابل شستشو و ضدعفوني باشد. انواع مختلف عبارتند از :
‏آب خوري استوانه اي
‏آب خوري مخروطي
‏آب خوري ناوداني يا اتوماتيك
‏مصرف آب براي مرغها براساس تعداد و سن جوجه ها محاسبه مي شود .
‏انواع جوجه كشي :
‏جوجه كشي طبيعي
‏جوجه كشي مصنوعي
‏درشركتهاي مرغداري از جوجه كشي مصنوعي استفاده مي كنند و درجه حرارت اين دستگاه ها اندازه درجه حرارت بدن مرغ كرچه است و تمام شرايط وامكانات را براي تخم مرغها براي پرورش جوجه سالم فراهم مي سازد .
‏4
‏بيماري مرغها :
‏نيوكاسل
‏گامبورو
‏برونشيت
‏آبله و غيره
‏هدف :
‏هدف تأمين نيازمنديهاي انساني مانند مواد غذايي پروتئيني ، كود و غيره …‏ سلامتي و شادابي مردم يك جامعه بستگي به تغذيه مناسب آنها دارد . تقريباً تمام طيوري كه از لحاظ توليد گوشت و تخم اهميت تجاري دارند ، از ميان پرندگان پر سفيدند . از نمونه هاي بارز اين نژادها مي توان به مرغ گلهورن سفيد ، مرغهاي سفيد آمريكايي ، كورينش سفيد و برهما اشاره كرد .
‏صنعت پرورش طيور به سطح بالايي از بازده توليد رسيده و اين موفقيت نه تنها زائيده تحقيقاتي است كه با دانش پايه آنها عجين شده و در مديريت طيور اعمال شده است و همچنين هدف اصلي و مهمتر از همه از جا و اشتغال افراد به كار و مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادي
‏محصول توليدي در اين شركت مرغ و تخم مرغ مي باشد .
‏ترسيم خط توليد پرورش مرغ و مرغداري
‏عمليات جوجه كشي
‏كنترل
‏مواد اوليه (تخم مرغ)

‏مراقبت و نگهداري ازتخمها

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4198 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 41

حجم فایل:62 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل