دانلود مقاله در مورد مراحل كار در برج تقطير سيني دار 43 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 44 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دستور كار آزمايش‏:
‏مراحل كار در برج تقطير سيني دار:
‏1- ابتدا مطمئن شويم كه داخل جوش آور تا ‏ازمايع پر است. در غير اين صورت با باز كردن شير ميان جوش آور و منبع ذخيره آن را به سطح مورد نظر مي رسانيم.
‏2- دو عدد از آلمان هاي حرارتي جوش آور‏ (REBOIER‏) را روشن مي كنيم و به اندازه cc‏200 از شير زير مخزن جوش آور نمونه گرفته و درصد الكل را خوراك
‏داخل آن اندازه مي گيريم.
‏3- شير ورودي به منبع محصول پايين برج را باز مي كنيم وشير ورودي به جوش آور از پايين برج را مي بنديم.
‏4- هنگامي كه ‏از طول كندانسور گرم شده آب كندانسور را تا حداقل ممكن باز مي كنيم به گونه اي كه از آن بخار خارج نگردد.
‏5- ‏گرمكن بالاي برج را روشن مي كنيم و سپس شير مخزن محصول را مي بنديم تا سيستم به صورت ( Total Reflux ‏) كار كند.
‏6- هنگامي كه دماي كليه سيني ها به مدت 10-15 دقيقه ثابت شد.، ديگر سيستم يكنواخت است، دماهاي طول برج و جوش آور و آب خروجي از كندانسور را اندازه مي گيريم.
‏7- دبي آب خروجي از كندانسور را اندازه گرفته همچنين درصد خلوص الكل را اندازه‏‌‏گيري مي كنيم.
‏«‏ محاسبات‏»‏
‏وزن مولكولي اتانول=
‏وزن مولكولي آب =
‏فاصله بين هر سيني = Cm‏20
‏تعداد سيني ها = 16 عدد
‏فشار عملياتي = atm‏1
‏قطر هر سيني = 2
‏قطر برج = Cm‏20
‏ارتفاع برج =m ‏ 7/3
‏دماي جوش اتانول =
‏چگالي مايع اتانول =
‏كشش سطحي اتانول=
‏دماي آب خروجي از مبدل
‏دماي آب شهد =
‏حجم الكل دريافتي= u=1/37 eitn‏
‏زمان كل آزمايش = t=21/42 min
‏درصد الكل اوليه = 8%
‏درصد الكل در محلول = 69%
‏گرماي نهان تبخير الكل
‏الكل
‏زمان آزمايش
‏ ‏:Base
‏دبي الكل
‏الف ‏–‏ محاسبه سرعت بخار در برج و حداكثر سرعت مجاز بخار
‏ ‏ ‏‌‏چگالي ؟؟؟؟
‏ سطح برج مقطع
‏ فاصله بين هر سيني
‏ ‏
‏از روي دياگر‏ام
‏ =‏ ‏سرعت مجاز بخار
‏ سطح نرمال
‏شدت جريان گاز
‏سطح نرمال
‏ ‏ سرعت بخار در برج
‏سرعت بخار در برج 4/0 سرعت مجاز بخار مي باشد.
‏ب) محاسبه دي بخار و مايع در داخل سيستم برحسب 110
‏ج) موازنه حرارت براي كل سيستم:

‏ گرمايي كه الكل دريافت كرده است
‏د- تعداد سيني‏‌‏هاي تئوريك را محاسبه كنيد.
‏بدليل اين كه خوراك در دماي حباب وارد مي شود ‏مايع اشباع

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4627 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:201 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل