پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 82 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
كُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا
تدابير خوردن و آشاميدن
تدابير خوردن
مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
اقسام خوراکی ها:
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4268 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 82

حجم فایل:2,934 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل