پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بسمه تعالي
روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي
مشخصات برنج خوب
برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.
نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.
برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ايراني حالت شيشه اي توپر دارد و از پشت سايه نمي اندازد.
NIDC
مشخصات گوشت
گوشت گاو:رنگ گوشت صورتي رنگ باشد ،چربي امعا و احشا زرد رنگ نباشد .رنگ قلم بايد شفاف و آبي رنگ باشد و اگر حالت سفيد شيري باشد پير است.
گوشت گوسفند:بايد نر باشد،رنگ گوشت نيز صورتي باشد.
NIDC
مهمترین علایم فساد گوشت ها جهت تشخیص و پیشگیری از مسمومیت های غذایی به شرح زیر است:شل شدن بیش از اندازه و لزج و چسبناک شدن گوشت,تغییر رنگ گوشت از حالت طبیعی به سمت سبز یا قهوه ای ,وجود لکه های کوچک رنگی ویا کرکی شدن سطح پوست ,وجود بوی نامطبوع مثل ترشیدگی ,تعفن, تغییر رنگ در چربی گوشت و تند شدن بو و طعم چربی ,متلاشی شدن بافت گوشت,خشکی و چروکیدگی گوشت
NIDC
ساده ترین روش برای تشخیص فساد گوشت قرمز وارد کردن چاقوی تمیز در گوشت و بو کردن آن است,چنانچه بوی نامطبوع به مشام برسد نشانه فساد گوشت است.
NIDC

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4399 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:3,022 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل