دانلود مقاله شکر و جایگزینهای آن 68 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 60 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
1
‏شربت‌ ذرت‌ حاوي‌ فروكتوز بالا ‏(HFCS‏)
‏اين‌ شربت‌ كه‌ در انگلستان‌ ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده‌ مي‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌هاي‌ ذرت‌ مي‌شود كه‌ پردازش‌ آنزيمي‌ روي‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوكز آن‌ به‌ فروكتوز تبديل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ تركيب‌ شده‌ است‌تا شيريني‌ مطبوعي‌ را ايجاد كند. در ايالات‌ متحده‌، HFCS‏ ماده‌اي‌ است‌ كه‌ عموماً به‌ جاي‌شرك‌ مورد استفاده‌ واقع‌ مي‌شود و در بيشتر غذاها و نوشيدني‌هاي‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشيدني‌هاي‌ غيرالكلي‌، ماست‌، نان‌ صنعتي‌، كلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگي‌.
‏متداول‌ترين‌ انواع‌ اين‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55‏ (كه‌ بيشتر در نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و HFCS42‏ (كه‌ در بسياري‌ از غذاها و غذاهاي‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم‌ در مواردخاص‌ كاربرد دارد اما بيشتر براي‌ تركيب‌ با HFCS42‏ استفاده‌ مي‌شود تا HFCS55‏ را توليد كند.
‏روندي‌ كه‌ توسط‌ آن‌ HFCS‏ توليد مي‌شود اولين‌ بار توسط‌ ريچارد اووف‌ و ارل‌ پي‌ كوي‌ درسال‌ 1957 اختراع‌ شد. روند توليد صنعتي‌ آن‌ توسط‌ دكتر تاكاساكي‌ در آژانس‌ بين‌المللي‌فناوري‌ و علوم‌ صنعتي‌ وزارت‌ تجارت‌ بين‌المللي‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌هاي‌ 1970-1965اصلاح‌ شد. HFCS‏ به‌ سرعت‌ در بسياري‌ از غذاها و نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ بين‌ سال‌هاي‌1975 تا 1985 در ايالات‌ متحده‌ به‌ كار برده‌ شد.
1
1
‏شربت‌ ذرت‌ حاوي‌ فروكتوز بالا ‏(HFCS‏)
‏اين‌ شربت‌ كه‌ در انگلستان‌ ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده‌ مي‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌هاي‌ ذرت‌ مي‌شود كه‌ پردازش‌ آنزيمي‌ روي‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوكز آن‌ به‌ فروكتوز تبديل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ تركيب‌ شده‌ است‌تا شيريني‌ مطبوعي‌ را ايجاد كند. در ايالات‌ متحده‌، HFCS‏ ماده‌اي‌ است‌ كه‌ عموماً به‌ جاي‌شرك‌ مورد استفاده‌ واقع‌ مي‌شود و در بيشتر غذاها و نوشيدني‌هاي‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشيدني‌هاي‌ غيرالكلي‌، ماست‌، نان‌ صنعتي‌، كلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگي‌.
‏متداول‌ترين‌ انواع‌ اين‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55‏ (كه‌ بيشتر در نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و HFCS42‏ (كه‌ در بسياري‌ از غذاها و غذاهاي‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم‌ در مواردخاص‌ كاربرد دارد اما بيشتر براي‌ تركيب‌ با HFCS42‏ استفاده‌ مي‌شود تا HFCS55‏ را توليد كند.
‏روندي‌ كه‌ توسط‌ آن‌ HFCS‏ توليد مي‌شود اولين‌ بار توسط‌ ريچارد اووف‌ و ارل‌ پي‌ كوي‌ درسال‌ 1957 اختراع‌ شد. روند توليد صنعتي‌ آن‌ توسط‌ دكتر تاكاساكي‌ در آژانس‌ بين‌المللي‌فناوري‌ و علوم‌ صنعتي‌ وزارت‌ تجارت‌ بين‌المللي‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌هاي‌ 1970-1965اصلاح‌ شد. HFCS‏ به‌ سرعت‌ در بسياري‌ از غذاها و نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ بين‌ سال‌هاي‌1975 تا 1985 در ايالات‌ متحده‌ به‌ كار برده‌ شد.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3699 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:46 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل