دانلود مقاله قوس الکتریکی

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 21 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏1
‏جوش قوس الکتریکی
‏یکی از متداول ترین روشهای اتصال قطعات کار می باشد، ایجاد قوس الکتریکی عبارت از ‏جریان مداوم ‏الکترون ‏بین دو الکترود و یا الکترود و یا الکترود و کار بوده که در نتیجه آن حرارت تولید ‏می شود. باید توجه داشت که برای برقراری قوس الکتریک بین دو الکترود و یا کار و ‏الکترود وجود هوا و یا یک گاز هادی ضروری است. بطوریکه در شرایط معمولی نمی توان در ‏خلاء ‏جوشکاری ‏نمود.
‏در قوس الکتریکی گرما و ‏انرژی ‏نورانی در ‏مکانهای مختلف یکسان نبوده بطوریکه تقریباً 43% از حرارت درآند و تقریباً 36% در ‏کاتد و 21% بقیه بصورت قوس ظاهر می شود. دمای حاصله از ‏قوس ‏الکتریکی ‏بنوع الکترودهای آن نیز وابسته است بطوریکه در قوس الکتریکی با ‏الکترودهای ذغالی تا 3200 درجه سانتیگراد در کاتد و تا 3900 در آند حرارت وجود ‏دارد. دمای حاصله در آندو کاتد برای الکترودهای فلزی حدوداً 2400 درجه سانتیگراد تا 2600 ‏درجه تخمین زده شده است.
‏در این شرایط درجه حرارت در مرکز شعله بین 6000 ‏تا 7000 درجه سانتیگراد می باشد از انرژی گرمائی حاصله در حالت فوق فقط 70% تا 60% ‏در قوس الکتریک مشاهده گردیده که صرف ذوب کردن و عمل جوشکاری شده و بقیه آن یعنی 30% ‏تا 40% بصورت تلفات گرمائی به محیط اطراف منتشر می گردد.
‏طول قوس شعله Arc length ‏بین 8/0 تا 6/0 قطر الکترود می باشد و تقریباً 90% از قطرات مذاب جدا ‏شده از الکترود به حوضچه مذاب وارد می گردد و 10% باطراف پراکنده می گردد. برای ‏ایجاد قوس الکتریکی با ولتاژ کم بین 40 تا 50 ولت در جریان مستقیم و 60 تا 50 ولت ‏در جریان متناوب احتیاج می باشد ولی در هر دو حالت شدت جریان باید بالا باشد نه ‏ولتاژ.
‏2
‏جوشکاری به روش نقطه جوش
‏صنایع مدرن و پیشرفته امروزه رقابت شدید در تولیدات صنعتی و نظامی سبب پیشرفت سریع ‏جوشکاری ‏گردید اصولی که از جوشکاری مورد انتظار است این است که:
‏جوش سریع و تمیز باشد
‏مخارج تهیه مواد جوشکاری کم باشد
‏مخارج تهیه ماشین آلات حداقل باشد
‏به کاربرد همه جانبه واستفاده صحیح در همه جا از دستگاه جوشکاری ممکن باشد.
‏از دستگاههای سنگین جوشکاری یا دستگاههای زمینی برای جوشکاری ورقهای نازک ‏و غیره نمی توان استفاده کرد.
‏نقطه جوشها به علت طرز کار صحیح و سریع با ‏استفاده از فک های جوشکاری و ‏مقاومت ‏الکتریکی ‏کاربرد زیادی در صنایع دارند و با اتصال دو قطب به ‏ترانسفورماتور ‏مبدل و فکهای آنها در اثر عبور جریان از نقطه تماس فکها و خاصیت مقاومت جریان به ‏سرعت حوزه مشخصی گرم شده و چون این گرم شدن تا حد ذوب در نقطه مشخص و محدود است به ‏علت سادگی و تمیزی از آنها استفاده می گردد. جریان آب در داخل فکها سبب جلوگیری از ‏ذوب شدن آنها شده و این دستگاهها به اندازه های مختلف ساخته می شوند و علت اصلی ‏ابداع نقطه جوش برای جوشکاری صفحات نازک می باشند که با دستگاههای دیگر جوشکاری به ‏سختی ممکن می باشد.
‏قطعات مختلف نقطه جوش نوع شلاتر
‏توضیح اینکه کارخانجات ‏شلاتر دارای انواع دستگاههای نقطه جوش یا جوش دادن نقطه بوده و از ریزترین قطعات تا ‏بزرگترین قطعات را از لحاظ دستگاه جوشکاری با آمپراژ و قدرت مشخص تامین می نماید.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4295 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:81 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل