دانلود مقاله كارآموزي آب معدني سپيدان چشمه

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 53 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فصل اول
‏كليات
‏2
‏مقدمه
‏الف : تعاريف:
‏* محصول ( Product‏ ) : ماحصل فعاليتها و فرآيندها
‏* كنترل كردن : انجام كليه اعمال لازم بمنظور اطمينان از تطابق با معيارهاي تعيين شده در طرح HACCP‏ و تداوم اين تطابق
‏* كنترل : وضعيتي كه در آن روشهاي صحيح بكار گرفته مي شود و معيارها رعايت مي گردد .
‏* اقدامات مربوط به كنترل ( Control Measures‏ ) : اقدامات و فعاليت هايي كه به منظور پيشگيري ، حذف مخاطرات مربوط به ايمني غذا و يا كاهش آنها به حد قابل قبول انجام مي گيرد .
‏* اقدامات اصلاحي ( Corrective Actions‏ ) : اقداماتي است كه وقتي نتايج پايش ، عدم كنترل بر CCP‏ را نشان دهد بايد انجام گيرد ( اقداماتي كه در هنگام بروز انحراف صورت مي گيرد .)
‏* ‏حد بحراني (Critical Limit‏ ) : معياري كه پذيرفتني را از ناپذيرفتني جدا مي سازد .
‏* برنامه Hazard‏(HACCP Plan‏ ) : سندي كه براساس اصول HACCP‏ ، بمنظور حصول اطمينان از كنترل خطراتي كه در بخش مورد نظر از زنجيره غذايي از نظر ‏از نظر ايمني محصولات غذايي اهميت دارند تدوين مي شود .
‏* مخاطره ‏( Hazard‏ ) : هر عامل يا ماده بيولوژيكي ، شيميايي يا فيزيكي كه توان بخطر انداختن سلامتي را دارد .

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3677 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 53

حجم فایل:41 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل