دانلود مقاله كنترل سرمايي مركبات 35 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 38 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏كنترل سرمايي مركبات
‏دو شكل عمده‏‌‏ي سرمازدگي وجود دارد:
‏سرمازدگي تشعشعي:
‏ اين سرمازدگي اغلب با آسمان صاف تشخيص داده مي‏‌‏شود، )‏رطوبت پايين و باد كم.(‏ سرما از ‏سطح ‏زمين به بالا حركت مي‏‌‏كند.
‏سرمازدگي Advection ‏ :
‏ اين زماني اتفاق مي‏‌‏افتد كه يك توده هواي سرد و وسيع از قطب جنوب روي منطقه حركت مي‏‌‏كند. اين نوع سرمازدگي زياد رايج نيست. سرما پايين مي‏‌‏آيد و سرما اغلب روي قسمت‏‌‏هاي هوايي گياه ديده مي‏‌‏شود. زماني كه سرمازدگي تشعشعي روي مي‏‌‏د‏‌‏هد، به دو فرم ديده مي‏‌‏شود:
‏سرمازدگي سفيد:‏ زماني كه شبنم قبل از صفر درجه تشكيل مي‏‌‏شود‏ و‏ زماني كه دما به صفر درجه‏‌‏ مي‏‌‏رسد، كريستال‏‌‏هاي يخ تشكيل مي‏‌‏شود. از اين رو سرمازدگي سفيد نام دارد. فرم ديگر ‏سرمازدگي:
‏سرمازدگي سياه:‏ گسترش مي‏‌‏يابد زماني كه دماي تشكيل شبنم زير صفر درجه است. سرمازدگي بدون هيچ يك از علائم قابل رويت يخ سفيد روي مي‏‌‏دهد.
‏اعلام سرمازدگي:
‏يك ابزار ‏م‏فيد براي آگاهي از احتمال سرمازدگي، اندازه‏‌‏گيري نقطه شبنم است. نقطه شبنم به وسيله كاستن دماي حباب تر (هواي اشباع) از حباب خش‏ك‏ (هواي خشك) محاسبه مي‏‌‏شود. عدد بدست آمده با يك چارت م‏خصوص نظير مي‏‌‏شود و نقطه شبنم محاسبه مي‏‌‏شود. تجربيات نشان داده
2
‏‌‏اند كه اگر نقطه شبنم از‏ 5/5 سانتي گراد در 4 بعدازظهر تجاوز كند، ‏س‏پس احتمال سرمازدگي پايين است. اگر نقطه شبنم زير ‏ 2/2 سانتي گراد در عصر باشد و موقعيت باد آرام و آسمان صاف باشد. پس احتمال سرمازدگي بالاست. نقطه شبنم اغلب در تلويزيون و راديو بيان مي‏‌‏شود.
‏دماهاي بحراني براي آسيب سرما در جدول زير نمايش داده شده است.
‏دمايي كه آسيب در آن روي مي‏‌‏دهد بر حسب درجه سلسيوس
‏گونه ها
‏پرتقال‏‌‏ها
‏4/1- تا 9/1-
‏ميوه نارس
‏7/1- تا 8/2-
‏ميوه نيمه رسيده
‏7/1- تا 9/3 -
‏ميوه بالغ (رسيده)
‏آمادگي براي محافظت در مقابل آسيب سرمازدگي
‏روش‏‌‏هاي مجهول:
‏شناسايي مناطق مستعد سرمازدگي روي زمين
‏تصميم گرفتن براي برداشت محصول اين قطعه زمين‏‌‏ها در اولين فرصت
‏اصلاح كردن عادات تربيتي و پرورشي؛ مثلاً به كار بردن ديرموقع اسيد ژ‏ي‏برلين چرا كه موجب تاخير در رسيدن ميوه مي‏‌‏شود. تصميم در به كار بردن (GA)‏ اسيد ژ‏ي‏برلين ديرموقع فقط در ژانويه (دي ماه)
‏به هم زدن و جابه‏‌‏جا كردن سطح خاك

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3274 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 38

حجم فایل:46 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل