شناخت معماری پایدار و تاثیرش در اقلیم شمال (منطقه بومی مازندران)

دسته بندي : پروژه » دانلود پروژه های آماده دانشجویی
فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
چکیده
مقدمه
روش تحقیق
بیان مساله پایداری در لغت
توسعه پایدار
معماری پایدار
ابعاد معماری پایدار
اصول معماری پایدار
ویژگی های محیطی، جغرافیایی و اقلیمی مازندران
ویژگی های معماری مازندران
۱. بافت شهری
۲. برونگرایی
۳. فرم غالب و جهت گیری بنا
۴. چهار فصل بودن بنا
۵. ارتباط با زمین
۷. مواد و مصالح
۱ منطقه کوهستانی با آب و هوای سرد کوهستانی
۲ منطقه جلگه ای با آب و هوای معتدل خزری
۳ منطقه ارتفاعات جنگلی با آب و هوای سرد خزری
۸. بازیافت
راهکار ها و ترفند های کالبدی
ایوان
غلام گرد
بام شیب دار
کرسی چینی
کوتام
نتیجه گیری
منابع



قسمتی از متن
چکیده
چند دهه از مطرح شدن معماری پایدار در عرصه معماری می گذرد و مجامع بین المللی راهکارهای بسیار را برای تکمیل و تکامل آن ارائه نموده اند. قطعأ اصول معماری پایدار که همان حفظ انرژیهای طبیعی، کاهش استفاده از سوختهای فسیلی و همزیستی با محیط و اقلیم است باید مد نظر طراحان و فعالان عرصه معماری قرار گیرد. قدری تأمل در معماری پایدار و اصول آن ما را به معماری بومی (مربوط به گذشته) این سرزمین خواهد رساند، چرا که معماران این سرزمین در اقلیم های مختلف توانسته اند بهترین هماهنگی را با محیط ایجاد کنند و با استفاده از محدودیت ها و امکانات بستر طرح بهترین شرایط زیستی رابرای کاربران فراهم خود سازند.
• معماری مازندران یکی از نمونه های موفق معماری بومی است که چنان با ظرافت با طبیعت درآمیخته است که گویی جزئی از بستر و محیط طبیعی است. این درآمیختگی با بستر و توجه به قابلیتها و محدودیت های آن باعث همسو شدن معماری بومی مازندران و معماری پایدار شده است. چنان که تمیز نمودن آنها از هم بسیار دشوار می نماید .
• وجه به معماری بومی و شناساندن اصول نهان معماری پایدار در آن یکی از راهکارهای مفید در جهت شناساندن معماری پایدار می باشد، چرا که توجهی دوباره را به معماری بومی معطوف خواهد نمود و از طریق آن مباحث معماری را به مباحث روز بین الملل نزدیک خواهدکرد. مسلماَ معماری بومی در زمان و مکان خودش پایدار بوده است و تقلید صرف از آن، امری بیهوده است
مقدمه
• نظریه توسعه پایدار و در پی آن معماری پایدار، از بحث برانگیزترین موضوعات معماری معاصر است. این که هر ساختمان باید بتواند با محیط طبیعی که در آن واقع شده رابطه برقرار کند جای بحث ندارد. آنچه چالش برانگیز است نوع و چگونگی این رابطه است. امروزه ایده معماری پایدار برای پاسخگویی به این پرسش مطرح گردیده است. [اسدپور، ۱:۱۳۸۵]پرداختن به معماری پایدار و اسباب شکل گیری چنین رویکردی در طراحی معماری ما را به سوی معماری بومی و رویکرد پایداری در مقایسه و سنجش با یکدیگر قرار می دهد تا آموزه های آن برای طراحی معماری امروز استخراج گردد.
• [ارمغان، ۲۰:۱۳۸۸] در برخورد با مجموعه ها و واحد های معماری بومی چنین به نظر می رسد که این مجموعه ها مصداق خوبی برای پایداری در زمان و مکان خود بوده اند. معماری بومی مازندران برای ایجاد محیطی پایدار و مناسب چنان با طبیعت در آمیخته و در این مسیر به روشهایی دست یافته که نه تنها به محیط خود آسیبی نمی رساند بلکه موجب تعالی وکمال بخشیدن به ماده نیز می باشد.
روش تحقیق
و............

دسته بندی: پروژه » دانلود پروژه های آماده دانشجویی

تعداد مشاهده: 2192 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: powerpoint

تعداد صفحات: 89

حجم فایل:2,632 کیلوبایت

 قیمت: 48,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


شناخت معماری پایدار و تاثیرش در اقلیم شمال (منطقه بومی مازندران)

شناخت معماری پایدار و تاثیرش در اقلیم شمال (منطقه بومی مازندران)

قیمت : 48,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل