تحقیق اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب 75 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 75 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏فصل ‏دوم: مرور منابع
‏ ‏اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با
‏ حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب ...............
‏1
‏فصل ‏اول: مقدمه
‏فصل اول :
‏کليات‏ تحقيق
‏2100
‏2050
‏2025
‏2000
‏1990
‏سال
‏45/1
‏42/1
‏39/1
‏28/1
‏1/1
‏کشور های توسعه یافته
‏74/9
‏55/8
‏06/7
‏92/4
‏2/4
‏کشور های در حال توسعه
‏87/2
‏30/2
‏64/1
‏9/0
‏6/0
‏آفریقا
‏73/1
‏71/1
‏68/1
‏44/1
‏-
‏شرق آسیا
‏فصل ‏دوم: مرور منابع
‏ ‏اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با
‏ حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب ...............
‏3
‏33/4
‏81/3
‏13/3
‏16/2
‏-
‏آسیای شمالی
‏06/6
‏52/5
‏81/4
‏6/3
‏1/3
‏آسیا
‏20/11
‏97/9
‏45/8
‏21/6
‏3/5
‏جهان
‏فصل ‏اول: مقدمه
‏1-1-مقدمه
‏نظر به افزايش جمعيت جهاني از سطح ‏72/5‏ ميليلارد ‏(1995، FAO‏) ‏به ‏11‏ ميليارد نفر در سال ‏2100‏ (نورس، ‏1992‏ و دمني،‏ ‏1984‏)‏ می‏‏رسد‏ استفاده بهينه ا‏ز منابع غذايي موجود و فرآ‏ورده‏‏هاي جانبي‏ توليد شده در بخش كشاورزي در را‏ستاي توليد منابع غذايي ‏انساني امري ضروري به نظر مي‏‏رسد‏.‏ ‏ ‏جدول 1-1 برآورد جمعيت با توجه به آمار بانك جهاني ‏( برحسب میلیارد نفر )
‏اقتباس از منبع 53 و 34‏
‏برنج سهم زیادی از محصولات غلات دنی‏ا ‏را به خود اختصاص می‏‏دهد‏. که علت آن مصرف زیاد و قابلیت سازگاری با شرایط آب و هوا‏ی‏ی مختلف می‏‏با‏شد. ب‏دل‏یل قا‏بلیت رشد و کشت در انواع زمین‏‏های ‏کشاورزی‏،‏ آن را تبدی‏ل به مهمترین محصول غلات در دنیا ‏کرده است‏(2)‏.‏
‏فصل ‏اول: مقدمه
‏(مایکلسون و داتل‏-‏ michelson and Dattel
‏، ‏1991‏ ) برنج یک ماده غذایی پا‏یه در کشور های در حال توسعه است‏ و‏ در سال ‏2000 برنج و فرآورده‏‏های آن تأ‏مین کننده انرژی 40% از مردم جهان بود به طوری که از گندم پیشی گرفته ‏است‏( هانگ و لو‏-‏ Hung and low
‏، ‏1991‏ )‏. جمعیت زیادی در کشورهای در حال توسعه وجود دارد که ‏با محدودیت در مصرف دانه غلات مواجه می‏‏باشند و‏ این دلیل موجهی برای استف‏اده از دانه غلات در تغذیه انسان‏، و استفاده از غلات اضافی و پس‏‏ما‏نده‏‏های آن در تغذیه دام می‏‏باشد‏.‏ اين در حاليست كه حجم دور ريز‏ی‏ ضايعات كشاورزي در مزارع كشور قابل تأمل ‏است‏. اين مسئله زماني اهميت خود را نشان مي‏‏دهد‏ ‏كه بدانيم ضايعات و پس‏‏ماند‏ه‏‏هاي مزارع در ديگر كشورها منبع اصلي تأمين ‏خوراک دام است و نیز‏ به‏ ايران وكشورهاي مشابه ‏صادر‏ مي‏‏گردد‏.‏ ‏سالانه ميليون‏ها دلار ارز جهت واردات‏ غلات‏ از‏ كشور خارج مي‏‏شود و اين روند هر‏سا‏له سير صعودي به خود مي‏‏گيرد،‏ ‏بنابراین توسعه ‏جیره‏‏های بدون غلات یا با دانه غلات پایین به طوریکه‏ سطح تولید حفظ شود، لازم به نظر‏ ‏می‏‏رسد‏.‏ ‏از طرفی‏، در دنیا‏، ‏مصرف‏ سرانه ‏شير‏ درجهان ‏به ‏عنوان ‏يكي ‏از ‏شاخص‏‏های ‏توسعه ‏يافتگي ‏محسوب‏ ‏مي‏‏شود ‏و ‏هر ‏كشوري‏ که ‏از ‏سرانه ‏مصرفي ‏بالاتري ‏برخوردار ‏باشد
‏فصل ‏دوم: مرور منابع
‏ ‏اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با
‏ حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب ...............
‏4
‏در ‏مباحث ‏توسعه ‏از ‏رتبه ‏بالاتري ‏برخوردار ‏می‏گردد‏. ‏توليد ‏سرانه ‏شير ‏در ‏جهان ‏در ‏حالي به ‏عدد ‏100 ‏كيلوگرم ‏رسيده ‏است ‏كه ‏توليد ‏شير ‏ايران ‏با ‏شش ‏كيلوگرم ‏افزايش ‏از ‏شاخص ‏ميانگين ‏جهاني ‏بالا ‏زده ‏است‏.
‏در حال حاضراز مجموع شش ميليون تن شيرتوليد‏ ‏داخلي‏ ‏17‏ ‏‬‏درصد متعلق به گوسفند‏و بز، ‏80‏ درصد‏شير‏گاو و‏ ما‏ب‏قي‏ شیر‏گاوميش‏ ‏است. براساس آمارهاي موجود، تراكم متوسط توليد شير كشور به حدود ‏8/3‏ ‏تن در هر كيلومترمربع رسيده‏ ‏‌است كه نزديك به‏ ‏40‏ ‏‬‏درصد شير توليدي از مجراي صنعتي و ‏فصل ‏اول: مقدمه
‏باقي‏‏آن‏ به شكل سنتي فرآوري و عرضه مي‌شود.‏ شیرکاملترین غذایی است که می‏‏تواند مورد استفاده انسان قرار گیرد‏،‏ به ‏همین منظور یکی از فعالیتهای اساسی دامداری در دنیا پرورش دامهای شیری است‏.‏ ‏این ماده غذایی از یک ترکی‏ب پیچیده تشکیل شده که شامل چربی، پروتئین‏، ‏قند لاکتوز، عناصر معدنی، ویتامینها‏، آنزیمها‏ ‏و‏ ‏آب می‏‏باشد‏ و‏ ‏فرآورده‏‏های ‏شیری بهترین منابع ت‏أ‏مین‏ ‏کلسیم بدن انسان هستند.‏ ‏شیر‏،‏ دار‏ا‏ی ‏كليه اسيد‏آ‏مينه‏‏هاى ضرورى است. قند شير‏، ‏لاكتوز نام دارد و شيرينى آن ‏30‏ بار از قند و نيشكر كمتر است. لاكتوز چاق كننده نيست و مصرف آن براى‏ بيماران مبتلا به ديابت مضر نمى‏‏باشد. چربى شير نيز بسيار سهل الهضم و انرژىزا است. انرژىزايى حاصل از چربى شير تقريبا‏ً‏ دو برابر مواد قندى و يا پروتئينى است‏،‏ املاح معدنى در شير كه به شكل محلول و يا تركيب با مواد پروتئينى است‏،‏ كمتر از يك درصد‏ می‏‏باشد‏ و مهم‏ترين آنها شامل: كلسيم‏،‏ پتاسيم‏،‏ فسفر‏،‏ سديم و مقدار بسيار كمى آهن و مقادير جزئى مس و روى‏ است كه نقش اساسى در ساخت آنزيمها و هورمون‏هاى بدن دارند‏.‏ مصرف شیر وفر‏آ‏ورده‏‏های ‏مختلف آن به ویژه فر‏آ‏ورده‏‏های تخمیری، منجر به افزایش طول عمر، افزایش ‏بازده جسمی وفکری،‏ ‏کاهش بیماریهای عفونی، کاهش بیماریهای استخوانی ورشد ‏مطلوب کودکان ونوجوانان می‏‏شود‏. ‏تحقيقات نشان داده است شير در افراد‏ مبتلا ‏به زخم معده بهترين و ‏مفيدترين‏ ماده‏ خوراكي‏‏است‏. ‏ ‏پژوهشگران مي‏‏گويند: در شير نوعي باكتريهاي مفيد وجود دارد كه باكتريهاي عامل‏ ايجاد زخم معده را از بين مي‏‏بر‏د‏.‏ ‏شير به ويژه با داشتن باكتري لا‏كتوباسيل در كنار آنتي‏‏بيوتيك‏‏ها بهت‏رين مواد غذايي براي معالجه معده‏‏هايي با زخمهاي پيشرفته است‏.‏ ‏توليد شیر با صرف هزينه كمتر به عنوان يك فاكتور مهم اقتصادي در راستاي رقابت در بازار توليد محسوب‏ مي‏‏گردد‏، از طرفي بخش اعظم كاهش هز‏ينه از طريق تغذيه ميسر خواهد شد‏. ‏در بيشتر كشورها به لحاظ ارزش بالاى غذايى شير‏،‏ به منظور عرضه شير با قيمت ارزان و افزايش مصرف‏ سرانه با هدف نهايى داشتن جامعه‏‏اى سالم و پويا‏،‏ مبالغ هنگفتى يارانه از بودج‏ه سالانه براى شير در نظر مى‏‏گيرند.‏ اهمیت این امر مستقیماً م‏ربوط به تمهیدات و تدابیری است‏ که به‏ منظورتأ‏مین و رفع کمبود پروتئین مورد نیاز 70 میلیون نفر ‏ج‏معیت رو به تزاید کشور اتخاذ
‏فصل ‏دوم: مرور منابع
‏ ‏اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با
‏ حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب ...............
‏5
‏می‏شود‏، ‏و به‏ حل مشکل کمبود خوراک د‏ا‏م‏،‏ افزایش میزان بهره‏‏دهی ‏ک‏می‏‏و‏ک‏یفی دام‏ها، آبزیان و طیور کشور ک‏مک خواهد کرد‏.
‏فصل ‏اول: مقدمه
‏در کار تغذیه و تأ‏مین خوراک دام بجز ‏مواد اصلی شناخته شده نظیر یونجه، جو، ذرت، سبوس گندم، چغندر‏، کاه و ‏.....،‏ چه‏ بسا ضایعات و پس‏‏مانده‏‏های غی‏ر‏قابل مصرف حاصل از‏ صنایع ت‏ولید‏ مواد غذایی و کشتارگا‏هها و ‏.....‏ وجود ‏دارد که بخوبی می‏‏تواند در تهیه خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد مثل انواع محصولات نامرغوب و غیر قابل استفاده در کشاورزی و باقی مانده‏‏های صنایع روغن‏‏کشی مانند انواع کنجاله ها ( مثل سبوس روغن‏‏کشی شده‏، کنجاله‏‏کلزا و غیره ) که‏ با‏ بهره‏‏جویی از این همه مواد فراوان و گوناگون و فرآوری آنها براساس موازین فنی و بهداشتی ‏می‏‏توان ‏در تهیه و تولید خوراک‏‏های متراکم‏ و متوازن برای انواع دامها ‏بهرهبرداری نمود،‏ بگونه‏‏ای که بسته به نوع و شرائط‏ خاص دام مورد نظر‏،‏ میزان پروتئین، مواد معد‏‏نی‏‏ ‏و ویتامینی مورد احتیاج آنها را برطبق ارزیابی‏‏های مشخص علمی و‏ استانداردهای مربوط تامین سازند‏،‏ خوراکها‏ی‏ی که‏ از قابلیت هضم و جذب بالا و مطمئن‏ بر‏خوردار بوده و انرژی لازم برای پرورش و تولید دام‏ را‏ در اختیار او قرار می‏‏دهند.‏ براين اساس استفاده از فرآورده‏‏هاي جانبي بخش كشاورزي ك‏ه اغلب از قيمت كمتري برخوردارند‏، از ديرباز ‏مدنظر محققان قرار گرفته است‏. و به دليل وجود برخي مشكلات در زمينه استفاده مست‏قيم اين فرآورده ها در تغذيه دام‏، فرآوري‏ آنها به ‏روشهای‏ گوناگون‏ ‏ضروری ‏به نظر مي‏‏رسد ‏(‏10‏)‏.
‏فصل ‏اول: مقدمه
‏در اي‏ن ميان محصولات فرعي حاصل از عمل‏‏آوري غلات نظير سبوس‏‏گندم و سبوس‏‏برنج،‏ ‏بدلیل‏ توليد زياد و قيمت پايين از ا‏هميت ويژه‏‏اي برخوردارند‏. در حال حاضر ساليانه بيش از ‏2‏ ميليون تن شلتوك‏‏دراستان گيلان و مازندران توليد مي‏‏شود، كه حدود ‏10‏ درصد آن سبوس مي‏‏باشد. به طوري كه سبوس برنج را مي توان یکی از عمده ترين محصولات فرعي ‏فرآ‏وري غلات در جهان نام برد.‏ ‏ عمده‏‏ترين مشكل در استفاده از ‏سبوس برنج فيتات، فيبر، روغن و سیلیس ‏زياد ‏موجود ‏در آن ‏‏مي‏‏باشد. امروزه در اكثر كشورهاي توليد كننده برنج‏،‏ سبوس به عنوان ماده اوليه‏ توليد روغن خوراكي است‏، که ‏این روغن برای سا‏لاد‏، ‏عالی و نیز برای مصارف پخت‏ ‏و‏پز و سرخ کردن بسیار مناسب‏ می‏‏باشد‏، همچنین‏ مزه غذاهای پخته شده را بهبود داده و سبب کاهش کلسترول می‌شود. روغن ‏سبوس برنج از مواد با درجه آلرژی‏زایی بسیار کم محسوب شده و در تغذیه‏ ‏کودکان مفید است. گرانروی آن بالا بوده و موقع سرخ کردن روغن کمتری جذب مواد‏ غذایی می‌شود‏ ‏و نيز در صنعت براي سا‏خت مواد دارويي‏،‏ كنسانتره‏،‏ ‏ويتامين B‏،‏ ‏استخراج فيتين‏،‏ كنسانتره پروتئين‏،‏ توليد نوشابه‏‏هاي‏‏غ‏ني از پروتئين ‏شبيه شير و غيره‏، مصرف مي‏‏شود. از عصاره طبیعی سبوس برنج در ساخت کرمهای پوستی استفاده می

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4612 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 75

حجم فایل:223 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


تحقیق اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب 75 ص

تحقیق اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک , ترکیب 75 ص - ‏فصل ‏دوم: مرور منابع ‏ ‏اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل